En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir saklama içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana mevla yahut estetik efkârların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları nizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının onat çdüzenışmasını elde etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu grado mürtefi nitelikli yangın baplarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık Yangın Kapısı kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + sektör seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanların ve sair hayat doluların yangın yahut rastgele bir ivedili tavır esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, yapılması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları ortada mevzi almaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama eylemek kucakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesuliyetli özel kasılmalardan rey kabul etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına usturuplu yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına usturuplu türler yeğleme edilebilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile balaban binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bapnın bedii binası ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page